Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η πολιτική πουτανιά, και ο… βήχας δεν κρύβονται




Διαβάζουμε στα Παραπολιτικά: Μπορεί να ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως Ραχήλ Μακρή και Άδωνις Γεωργιάδης τα βρήκαν αφήνοντας στην λήθη του παρελθόντος χαρακτηρισμούς όπως το "φασιστάκο" με το οποίο στόλιζε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ των Άδωνη αλλά και όσα της έσουρε αυτός για την εικόνα της στα κάγκελα της ΕΡΤ.

Ο πάγος έσπασε έπειτα από retweet που έκανε ο Άδωνις σε tweet της Ραχήλ για ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή καταγγέλλοντας την ενέργεια του ΟΠΑΔ να ζητήσει από την οικογένεια του άτυχου ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη να επιστρέψει ποσό περίπου 20.000 ευρώ. Ο Άδωνις μάλιστα παρενέβη άμεσα προκειμένου να λυθεί το θέμα με αποτέλεσμα η Ραχήλ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να του τηλεφωνήσει για να τον συγχαρεί.

Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Άδωνις ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε τους επαίνους στη Ραχήλ για τη μαχητικότητά τους ενώ οι δυό τους ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και η Ραχήλ αναμένεται να επισκεφθεί τον Άδωνη στο γραφείο του στο Υπουργείο. Κι όπως φέρεται να της είπε ο Άδωνης "Ραχήλ μου περασμένα ξεχασμένα. Οι διαφορές μας είναι πολιτικές. Μόνο το Μνημόνιο μας χωρίζει"...

Ο Αδωνις είναι "γελοίος" και "ανθρωπάκι" (βίντεο)

Ακου φασιστάκο...» είπε η Ραχήλ Μακρή στον Αδωνι

Ραχήλ για Άδωνι: «Του άξιζε ο χαρακτηρισμός φασιστάκος»!

Καυγάς Ραχήλ Μακρή με Άδωνι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails