Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Χέρι-χέρι Αβραμόπουλος και μητσοτακεϊκο μέσω Καρατζαφέρη σκάβουν τον λάκκο του Σαμαρά.





Ο Καρατζαφέρης αφού ομολόγει ότι δεν τον άφηνε ο Αβραμόπουλος να βγάλει το αρχείο του για τον προδότη της νέας δημοκρατίας κατά τα λεγόμενα του χοντρού… Σαμαρά, τελικά το έκανε σήμερα, και όντως είναι….. εντυπωσιακό.   
Δείτε στο βίντεο ειδικά μετά το 22ο λεπτό πως παίζει ο χοντρός το παιχνίδι του εκβιασμού, η με παίρνεις πίσω, η βγάζω τα άπλυτα στην φόρα.
Ωραία παίζει το χαρτί για λογαριασμό των δελφίνων Ντόρας-Αβραμόπουλου και του Μητσοτάκη αλλά θα σπάσει πάλι τα μούτρα του.
Πάντως είναι γεγονός ότι το βίντεο έχει ιστορική αξία διότι δείχνει το τι διεπράχθη την επάρατη μητσοτακική  εποχή .Δείτε το.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο προδότης, τον προδότη, προδότη και κάτι έγινε (όταν λέω για προδότες εννοώ προδότες της χώρας δεν με ενδιαφέρουν οι προδότες της παράταξης της ΝΔ, άλλωστε ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό το κόμμα). Με προκάλεσε όμως ο Καρατζαφέρης με αυτά που είπε περί του ονόματος των Σκοπίων για να του απαντήσω ότι και αυτός υπήρξε προδότης στο συγκεκριμένο θέμα και να αφήσει τους λεονταρισμούς, δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες με υπνοστεντόν Καρατζαφέρη. Οι προδοσίες οι δικές σου και του Σαμαρά στα εθνικά θέματα της Ελλάδος είναι καταγεγραμμένες στην μνήμη κάποιον ανθρώπων. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. βίντεο γροθιά στο στομάχι (για αυτόν που ξέρει από μποξ - βλέπε την ανάλογη αφίσα και του άρεσε κάποτε η συνταγή του πατριωτισμού- βλέπε συνέντευξη στον Παπαχελά) http://www.youtube.com/watch?v=l4i16O_O4fM Τώρα πια ξέρεις, Καρατζαφέρης.
Υ.Γ. Αν είστε μάγκες εκεί στο μπλόγκ αντί να σβήσετε το σχόλιο μου και το βίντεο που σας προτείνω, φτιάξτε νέα ανάρτηση-είδησης με αυτό το ιστορικό βίντεο ώστε να το θυμηθεί ο κόσμος ποιος είναι ο προδότης Καρατζαφέρης που μιλάει για τον επίσης προδότη Σαμαρά.
Υ.Γ. Απολαμβάνω το γεγονός ότι ξεκατινιάζονται μεταξύ τους οι εγχώριοι προδότες. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι λιγότερο καιροσκόπος από τον Σαμαρά γιατί και αυτός κάπου αποσκοπεί με αυτά που λέει, και οι δύο τα ίδια σκατά είναι, πατριώτες του κώλου.

Ixnos είπε...

Κάποιο λάθος κάνεις και μας αδικείς, εμείς ποτέ δεν σβήνουμε σχόλια ακόμη και αν μας βρίζουν .Το βίντεο που λες το έχουμε σηκώσει παλιά. Να ξέρεις εμείς δεν καταλαβαίνουμε χριστό και γαμούμε τους πάντες. Δεν είμαστε με κανένα πουστη πολιτικό. Λάθος πόρτα χτύπησες για να κάνεις την μομφή σου.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 2:20, εντάξει συγνώμη, διατύπωσα λάθος το σχόλιο μου και άφησα και υπαινιγμούς που δεν έπρεπε και δεν ταιριάζουν στο ιστολόγιο και ίσως δεν έπρεπε να κάνω σχόλιο. Το ότι τα βάζετε με όλα τα κόμματα και με όσους πολιτικούς είναι προδότες το έχω καταλάβει. Παράδειγμα την είδηση με το σκάνδαλο της μεταβίβαση της Αγροτικής στη Πειραιώς και τη στάση των κοινοβουλευτικών κομμάτων από το ίχνος μόνο την διάβασα και μου είχε κάνει εντύπωση η στάση της Χ.Α. Και άλλες σοβαρές παραπολιτικές ειδήσεις. Γι αυτό καμιά φορά περνάω από εδώ για να μάθω ειδήσεις που δεν υπάρχουν αλλού.

Related Posts with Thumbnails