Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κακή αρχή κάνει η Χρυσή Αυγή και λοιπή συμμορία.



Θαυμάστε ανακοίνωση:
"Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα."
Ο δε γραφικός Κασιδιαρης βγήκε να μας πει ότι θα το δώσει σε… πολύτεκνη οικογένεια ,λες και αυτό είναι το πρόβλημα της .Εάν θα καβαλάει λέξους η μερσεντες.
Δηλαδή ρε μάγκες τι θα κάνετε; Θα μεταφέρεται τα ψώνια των γιαγιάδων από την λαϊκή ,η θα πηγαίνετε τους συνταξιούχους στην τράπεζα να πάρουν την σύνταξη τους ;
Εμείς το είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να καταντήσετε Καρατζαφέρηδες ,και από ότι φαίνετε προς τα εκεί ..κλείνεται. Τα ίδια έλεγε και αυτός. Η πουτάνα η βουλή είναι μεγάλο διαφθορείο.
Μόνο 35 ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να μην πάρουν τα βουλευτικά οχήματα που δικαιούνται, καταθέτοντας στις υπηρεσίες της Βουλής τη σχετική αίτηση.
Όλοι οι βουλευτές μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα που πήραν αμέσως μετά την ορκωμοσία, προμηθεύτηκαν και ένα επιπλέον έγγραφο το οποίο τους έδινε τη δυνατότητα να πουν «όχι» στο βουλευτικό αυτοκίνητο. Το έγγραφο αυτό συμπλήρωσαν μόνο 35 βουλευτές, 11 νεοεκλεγέντες και 24 παλιοί, ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν την «άνεση» του βολευτικού οχήματος, και στα αρχίδια τους εάν πεινάει ο κοσμάκης.


Συνολικά, το ετήσιο κόστος για τα βολευτικά οχήματα ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόσο αυτό είναι μειωμένο κατά 2 εκατ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη βουλευτική περίοδο που άγγιζε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον οι βολευτές Αθήνας και Πειραιά δικαιούνται αυτοκίνητα μικρότερου κυβισμού, μέχρι 1.400 κυβικά, τα οποία η Βουλή προμηθεύεται με leasing και κοστίζουν 750 ευρώ τον μήνα. Για τους βουλευτές επαρχίας τα κυβικά είναι μέχρι 1.800 και το κόστος είναι 1.200 ευρώ τον μήνα για τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails